Op donderdag 15 oktober opent Bistro Apollon voor het eerst de deuren. De nieuwe bistro bevindt zich in de Sint-Apollonialaan 198, boven Chique de Friemel. Je kan er tweemaal per maand terecht voor een lekkere en gezonde maaltijd én je betaalt maar 8 euro voor een volledig menu. Tijdens de openingsdag genieten de eerste klanten van een heerlijk glaasje gratis bubbels. Wil je er zeker bij zijn? Reserveer dan nu al een plaatsje op het nummer 011 79 03 90.

Voor soep, een hoofdgerecht en een dessert betaal je bij Bistro Apollon maar 8 euro. Kan je een vrijetijdspas voorleggen? Dan betaal je maar 2 euro voor het menu. Je bent er welkom vanaf 11.45 uur. Het eten wordt geserveerd om 12.15 uur.

Kwaliteitsmenu

De maaltijden worden bereid door sociaal tewerkstellingscentrum De Biehal. Deze organisatie schakelt werkzoekenden uit de regio in die het moeilijker hebben een job te vinden. Een professionele kok begeleidt hen. Restaurant 'Het Groote Verschil' in Lommel zit bijna elke dag vol en is gekend voor het lekkere eten.

Verminderd tarief

Heb je een vrijetijdspas van de Provincie? Dan betaal je slechts 2 euro voor het volledige menu. Denk je in aanmerking te komen voor een verminderd tarief maar heb je nog geen vrijetijdspas? Kom dan even langs op het OCMW, Sociaal huis, Jakob Smitslaan 22.

Reserveren?

In Bistro Apollon kunnen 50 mensen eten. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel een aanrader als je zeker wil zijn van een plaatsje. Je belt hiervoor naar 011 79 03 90.

Openingsdagen en menu's

· Donderdag 15 oktober: paysanne soep, braadworst, erwten & wortelen en aardappelen, yoghurt met fruitmacedoine

· Donderdag 22 oktober: pompoensoep, gegratineerd witloof met kaas en ham en puree, rijstpap

· Donderdag 19 november

· Donderdag 26 november

· Donderdag 17 december

· Woensdag 23 december

De menu's van de huidige week en de week nadien worden altijd uitgehangen in de bistro.

Meer info:

> OCMW, samenwerkingsverband Balen-Dessel-Mol-Retie, Nele De Wever, 014 33 15 84

> De Biehal STC vzw, Johnny Vandenbroeck, johnny.vandenbroeck@debiehalstc.be, 011 79 03 90